КМДА Київська міська державна адміністрація


2 вересня 2019

Школа №7 ім. М.Рильського зустріла своїх учнів

Школа №7 ім. М.Рильського зустріла своїх учнів

Сьогодні, 2 вересня усі навчальні заклади Солом'янського району урочисто відкрили двері для своїх учнів. Серед них і спеціалізована школа №7 ім. М.Рильського. У перший день навчального року виконувач обов’язків голови районної держадміністрації Володимир Бялковський завітав до закладу з черговою перевіркою.

За участі начальника управління освіти району, директора школи та голови батьківського комітету проінспектували стан виконання рекомендацій ДП “Науково-дослідного інституту будівельного виробництва” щодо ремонту водовідведення і відмостки навколо старої будівлі закладу. Обхід школи засвідчив, що забудовник вчасно виконав покладені на нього зобов’язання, які давав напередодні навчального року. Зі свого боку школа та райуправління освіти усунули всі недоліки з пожежної безпеки, виконавши таким чином вимоги законодавства у сфері цивільного захисту. 

Крім того, Володимир Бялковський заглянув до дитячого садку №223, де разом з директором ДНЗ перевірив поточний технічний стан та обговорив майбутній капремонт, передбачений відповідним розпорядженням КМДА. Йдеться, зокрема, про оновлення даху та укріплення фасаду будівлі. 

Однак виїзд не обмежився лише інспекцією та розданими дорученнями. Звернувши увагу на засмічену ділянку біля закладів, яка псувала загальний вигляд вулиці, керівник РДА власноруч прибрав територію від непотребу, згадавши, як сам в молоді роки працював двірником і не з чуток знає про цю щоденну тяжку працю.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.