КМДА Київська міська державна адміністрація


5 вересня 2019

Володимир Бялковський обговорив з молоддю реалізацію проектів Громадського бюджету-2020

Володимир Бялковський обговорив з молоддю реалізацію проектів Громадського бюджету-2020

Для успішного втілення проектів Громадського бюджету-2020 у Солом’янському районі виконувач обов’язків голови РДА Володимир Бялковський розпочав серію зустрічей з їх авторами.  

На першій робочій нараді по ГБ-2020 разом з представниками профільних підрозділів РДА та за участі активних студентів і мешканців обговорили 11 ініціатив. Йдеться про реалізацію молодіжних хабів та платформ на території КПІ ім. Ігоря Сікорського. Серед них: №406 — комплект скелелазних зачіпок для олімпійської траси на швидкість “SpeedHolds”, №453 — молодіжний науковий простір на Солом’янці, №618 — школа акустичної безпеки, №1077 — лабораторія з мікроелектроніки, №1322 “КПІ V-Sound” - безкоштовний музичний простір та ін.

Під час спілкування з авторами Володимир Бялковський підкреслив важливість таких проектів для розвитку і самореалізації молоді. Також додав про абсолютну підтримку з боку райдержадміністрації.

“Головне координація один з одним. Я закликаю наші підрозділи активізуватись і разом з авторами, які нам завжди готові допомогти і піти назустріч, відпрацювати єдину позицію. Більше таких активних людей - більше корисних проектів для району”, - заявив в.о. голови РДА. 

Спільними зусиллями учасники напрацювали майбутні кроки у втіленні проектів. Зокрема, визначення виконавців робіт з боку районної адміністрації та завчасна підготовка необхідних документів для успішного проведення тендерів і початку робіт. 

Нагадаємо, завдяки Громадському бюджету кияни щороку реалізують сотні проектів, які поліпшують життя столиці. Наступного року за кошти міста лише у Солом’янському районі планується втілити 49 важливих і цікавих ідей мешканців. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.