КМДА Київська міська державна адміністрація


12 вересня 2019

Володимир Бялковський провів виїзну нараду щодо ліквідації стихійної торгівлі в районі

Володимир Бялковський провів виїзну нараду щодо ліквідації стихійної торгівлі в районі

Сьогодні, 12 вересня на чолі з виконувачем обов’язків голови Солом’янської РДА Володимиром Бялковським відбулась виїзна нарада щодо недопущення стихійної торгівлі в районі.  

Зокрема, спільно з представниками Департаменту міського благоустрою, КП “Київблагоустрій” та відділу контролю за благоустроєм РДА обстежено Чоколівський бульвар, де розгорнулась несанкціонована торгівля зі збуту продуктів невідомого походження.  

Під час виїзду члени комісії засвідчили масові порушення правил благоустрою. На прохання пред’явити дозвільні документи вуличні торговці відмовились, натомість почали ховати продукцію в припарковані поруч авто та уникати діалогу.  

З метою недопущення такої торгівлі в.о голови райадміністрації доручив профільному підрозділу РДА системно фіксувати на Чоколівському бульварі марки машин та держномери, на яких здійснюється вивантаження/завантаження товарів, і передавати складені акти правоохоронним органам. За дорученням керівництва району до поліції вже готується заява про злочин щодо порушення правил благоустрою та торгівлі з рук у невстановлених місцях. 

“Прошу громадян бути відповідальними за власне здоров’я та здоров’я близьких, і не купувати в таких місцях продукти харчування. Ви це робите на свій страх і ризик. Якщо ж побачили вуличних продавців, одразу телефонуйте до поліції за номером “102”. Саме правоохоронні органи займаються питанням ліквідації місць несанкціонованої торгівлі. Натомість Солом’янська РДА зі свого боку буде вживати всі можливі заходи, щоб допомогти правоохоронним органам побороти розплідник антисанітарії”, - заявив Володимир Бялковський.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.