КМДА Київська міська державна адміністрація


18 вересня 2019

У Солом’янському районі відбулось перше засідання Ради з питань свободи слова при РДА

У Солом’янському районі відбулось перше засідання Ради з питань свободи слова при РДА

Сьогодні, 18 вересня у будівлі районної держадміністрації відбулось перше засідання Ради з питань свободи слова при Солом’янській РДА. До її тимчасового складу наразі вже увійшли ряд журналістів, громадських діячів, правозахисників та представників Громадської ради при райдержадміністрації.

У першій зустрічі, присвяченій знайомству та обговоренню організаційних питань, взяв участь виконувач обов’язків голови РДА Володимир Бялковський.

«В умовах децентралізації та розвитку місцевих громад надважливо створювати нові ефективні формати співпраці, які в сучасних умовах необхідні для дієвої роботи влади. Найголовніше в нашій ініціативі те, що ми отримаємо можливість прозоро та відкрито обговорювати найактуальніші питання, які турбують мешканців району», – сказав Володимир Бялковський.

В.о. голови РДА запропонував членам Ради додати до плану заходів діяльності, зокрема, наступні питання:

-  проведення об’єктивних розглядів резонансних забудов на теренах району;
- вивчення та використання кращого досвіду ОСББ, як найбільш ефективної форми підтримання життєдіяльності будинків. 

«Для ефективності нашої співпраці наполягаю на конструктивності пропозицій та веденні діалогу, в якому до кожної думки ми всі будемо ставитись з повагою. Тільки в такому форматі наша співпраця буде мати право на життя», - підкреслив він.

Робота Ради з питань свободи слова при Солом’янській РДА буде базуватись на засадах відкритості та із врахуванням всіх думок місцевих мешканців.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.