КМДА Київська міська державна адміністрація


30 вересня 2019

У Солом’янській РДА відкрили міні-бібліотеку для обміну книжок

У Солом’янській РДА відкрили міні-бібліотеку для обміну книжок

У Солом’янській райдержадміністрації з’явились книжкові шафи для обміну літературою за принципом буккросинг. За словами виконувача обов’язків голови РДА Володимира Бялковського, який є ініціатором створення міні-бібліотеки, це дозволить популяризувати культуру читання та перетворити хол адмінбудівлі на зручний публічний простір.

«Тепер усі відвідувачі РДА і ЦНАП, а це сотні людей щодня, зможуть безкоштовно взяти уподобану книгу та поділитись цікавою літературою з власної полички. Запрошую всіх охочих приєднатись до всесвітнього руху і дати забутим книгам нове життя!», - заявив під час відкриття Володимир Бялковський, поповнивши фонд бібліотеки «Кобзарем» і «Тарасом Бульбою».

Приєднались до флешмобу також заступник голови Олена Горпинченко, працівники райадміністрації, комунальних підприємств району та відвідувачі РДА.

Символічно, що поява нового пункту буккросингу в районі припала саме на Всеукраїнський день бібліотек, який щорічно відзначають 30 вересня. З нагоди свята в.о. голови РДА також привітав бібліотекарів та вручив колективу Централізованої бібліотечної системи Солом’янського району в особі директора Іванни Щербини лист вдячності. 

Напередодні у Солом’янській РДА також з’явились спеціальні бокси для роздільного збору сміття - паперу, скла, пластику і для використаних батарейок.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.