КМДА Київська міська державна адміністрація


7 жовтня 2019

Володимир Бялковський доручив тримати на особливому контролі звернення громадян

Володимир Бялковський доручив тримати на особливому контролі звернення громадян

Звернення громадян потребують більш якісного та ретельного опрацювання від виконавців. Про це сьогодні заявив виконувач обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Володимир Бялковський.

Він зауважив, що найбільше звернень жителів, які надходять через КБУ «Контактний центр міста Києва», стосуються питань житлово-комунального господарства та благоустрою. Зважаючи на це, керівникам профільних підрозділів РДА і комунальних підприємств району доручено виважено опрацьовувати звернення, не допускаючи надання мешканцям неповних та формальних відповідей.

Також Володимир Бялковський звернув увагу виконавців на важливості постійного зв’язку із заявниками до остаточного вирішення питань.

«Розгляд звернень мешканців є одним із пріоритетних напрямків роботи для Солом’янської РДА. Адже небайдужі громадяни допомагають змінювати район та у взаємодії з владою всебічно його розвивати. Тому наше завдання - посилити цю комунікацію та вдосконалити якість роботи для ще кращих результатів», - заявив в.о. голови РДА, доручивши присутнім систематично звітувати про виконану роботу та кількість опрацьованих звернень.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.