КМДА Київська міська державна адміністрація


11 жовтня 2019

Солом’янська адміністрація прозвітувала про роботу за перше півріччя 2019 року

Солом’янська адміністрація прозвітувала про роботу за перше півріччя 2019 року

Вчора, 10 жовтня у Солом’янській райдержадміністрації прозвітували громаді про роботу районної влади за перше півріччя 2019 року.

До участі у заході долучились мешканці району, народні депутати, керівники об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів, члени Громадської ради при Солом’янській РДА, керівники організацій, установ та структурних підрозділів адміністрації.

Насамперед виконувач обов’язків голови РДА Володимир Бялковський привітав усіх присутніх з 18-річчям Солом’янського району, який утворився у жовтні 2001 року шляхом об’єднання Залізничного та Жовтневого районів.

«Ми живемо в одному з найпотужніших районів не тільки столиці, але і України. У нас проживає найбільше мешканців по місту, розташовані найбільші транспортні об’єкти - хоча б згадати залізничну станцію «Київ-Пасажирський» чи аеропорт «Київ», сконцентровано найбільше вищих навчальних закладів і працює достатня кількість промислових підприємств, щоб забезпечити робочими місцями сотні тисяч людей. Тому давайте пишатись рідним районом і разом його розвивати», - підкреслив Володимир Бялковський, додавши, що за перше півріччя 2019-го Солом’янка посіла друге місце в оцінці роботи столичних РДА.

У ході звіту присутнім доповіли, що відповідно до Програми економічного і соціального розвитку цьогоріч на фінансування об’єктів капітального будівництва та капітального ремонту в районі передбачено понад 225 млн. грн. При цьому динаміка фінансування об’єктів, починаючи з 2012 року, виросла майже в 78 разів. Пріоритетними напрямками у фінансуванні залишається освіта і сфера житлово-комунального господарства.

Детально про ці та інші напрямки в роботі Солом’янської РДА впродовж першого півріччя 2019-го, а також про плани, можете дізнатись за посиланнями:

Громадський звіт про роботу Солом'янської РДА

Презентація громадського звіту про роботу Солом'янської РДА 

Протокол

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.