КМДА Київська міська державна адміністрація


21 жовтня 2019

У Солом’янському районі весело та з користю пройшли перші осінні толоки

У Солом’янському районі весело та з користю пройшли перші осінні толоки

Ранок суботи, 19 жовтня сотні мешканців району весело та з користю зустріли у парках «Відрадний» та ім.М.Островського. Саме там сьогодні розпочались традиційні осінні толоки, які об’єднали у спільному прибиранні сім’ї, друзів та колег.

Приєднались до майже родинного заходу й виконувач обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Володимир Бялковський, заступниця голови Олена Горпинченко, громадська рада при РДА, освітяни та небайдужа до навколишнього середовища молодь. Одночасно свою роботу виконували також працівники КП УЗН району. І хоч «зеленбудівцям» вистачає сил прибирати територію самостійно, але захід, який насамперед корисний для здоров’я і настрою мешканців, будуть організовувати й надалі.  

«Добрий настрій, весела компанія і єднання з природою – ось про що толока! Допомагаючи природі, ми допомагаємо собі, адже такої бадьорості на дивані точно не отримаєш. Тому запрошую всіх солом’янців приєднуватись до наступних толок в районі. Задоволення від гарної справи гарантую!», - сказав Володимир Бялковський, подякувавши всім, хто підтримує та сам стає ініціатором чудового українського звичаю.

Він додав, що подібні заходи у місцях для відпочинку триватимуть до середини листопада. Вони зачеплять не тільки парки, але й території зі стихійними смітниками, створені самими людьми.

Час та місце проведення наступних толок можна дізнатись за посиланням
http://www.solor.gov.ua/info/0/14207

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.