КМДА Київська міська державна адміністрація


24 жовтня 2019

У Солом’янській РДА провели штабні тренування з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій природного характеру

У Солом’янській РДА провели штабні тренування з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій природного характеру

24 жовтня в Солом’янській РДА провели перший етап штабного тренування з органами управління та силами цивільного захисту щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій природного характеру. Відкрив засідання виконувач обов’язків голови Солом’янської  районної ланки територіальної підсистеми міста Києва єдиної державної системи цивільного захисту Володимир Бялковський.

На засідання Комісії з питань ТЕБ та НС Солом’янської райдержадміністрації були запрошені представники органів управління, комунальних служб району і міста, підприємств, установ та організацій району. В рамках штабних тренувань керівники служб районного рівня доповіли щодо практичних дій при ліквідації надзвичайної ситуації природного характеру

Після обговорення доповідей та внесення пропозицій прийнято рішення щодо введення в дію «План реагування органів управління та сил цивільного захисту з ліквідації надзвичайних ситуацій в Солом’янському районі м. Києва», яке закріплено протоколом Комісії ТЕБ та НС та надано доручення перейти до практичних дій. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.