КМДА Київська міська державна адміністрація


25 жовтня 2019

У Солом’янському районі розпочали підключення житлових будинків до опалення

У Солом’янському районі розпочали підключення житлових будинків до опалення

У Солом’янському районі розпочали масове підключення житлових будинків до системи централізованого опалення у зв'язку зі зниженням температури повітря. Сьогодні до тепла підключать перші 150 будинків. Про це виконувачу обов’язків РДА Володимиру Бялковському доповіли під час робочої наради, присвяченій старту опалювального сезону.

В управлінні ЖКГ та будівництва зазначили, що готовність є на всіх шести житлово-екплутаційних дільницях району, отримані відповідні акти. Сьогодні до опалення підключать 80 будинків по РТМ «Центр» і 70 будинків по РТМ «Святошино». Загалом на розгортання системи необхідно до 10 днів, чого вимагає технологічний графік.

«Пуск тепла розпочато зранку. Підключення будинків відбуватиметься щодня включно з вихідними. Для цього забезпечено цілодобове чергування працівників», - підкреслив Володимир Бялковський.

Він нагадав, що для закладів соціальної сфери - школи, садочки, лікарні - опалювальний сезон розпочався 30 вересня. На 16 жовтня усі соцзаклади району були підключені до опалення.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.