КМДА Київська міська державна адміністрація


29 жовтня 2019

Володимир Бялковський миттєво відреагував на звернення мешканців району

Володимир Бялковський миттєво відреагував на звернення мешканців району

Виконувач обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Володимир Бялковський здійснив виїзд на вул. Т. Яблонської, 1 у зв’язку із зверненням мешканців щодо роботи дощової каналізації.

На виїзній нараді також були начальник Управління ЖКГ та будівництва, представники КП «Керуюча компанія» району, ПрАТ «АК «Київводоканал» та місцева ЖЕД.

Під час зустрічі мешканці поскаржились на дощову каналізацію, яка не справляється з миттєвим водовідведенням, ускладнюючи пересування людей прибудинковою територією. Щоб вирішити питання, Володимир Бялковський доручив профільним службам обстежити зливостік та розглянути можливість його прочищення. Крім того, комунальному підприємству «Керуюча компанія» доручено регулярно інформувати жителів про витрачені на утримання будинку кошти.

На прохання мешканців Володимир Бялковський також дав завдання після пуску тепла обстежити якість теплопостачання до будинку та в разі незадовільних температурних показників звернутись до КП «Київтеплоенерго» для вжиття відповідних заходів.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.