КМДА Київська міська державна адміністрація


31 жовтня 2019

Мешканцям мікрорайону «Жуляни» представили проект каналізування

Мешканцям мікрорайону «Жуляни» представили проект каналізування

Під головуванням в.о. голови Солом’янської РДА Олени Горпинченко відбулась презентація проекту будівництва каналізаційної мережі в мікрорайоні «Жуляни».

У заході взяли участь начальники профільних управлінь Солом’янської РДА, представники Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, ПрАТ «Київводоканал», КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд міста Києва" і КП «Солом’янка-Сервіс». Останні на замовлення районної адміністрації розробили та представили громаді проект самопливної системи каналізування.

Під час презентації разом з мешканцями обговорено деталі проекту, зокрема, подальшого внесення нових вулиць до схеми, та особливості експлуатації системи. Також громада ознайомилась з альтернативними технологіями будівництва каналізаційних мереж від компаній Wilo та Aqseptence Group.

Окрім питання майбутнього каналізування, на зустрічі також спростували інформацію щодо можливого закриття поштового відділення Київ – 169. За словами в.о. голови РДА Олени Горпинченко, ці слухи є безпідставними. Натомість у ПАТ "Укрпошта" запевнили, що відділення у мікрорайоні "Жуляни" працюватиме й надалі. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.