КМДА Київська міська державна адміністрація


12 листопада 2019

Володимир Бялковський перевірив, чи сумлінно комунальники району виконують поставлені завдання

Володимир Бялковський перевірив, чи сумлінно комунальники району виконують поставлені завдання

Виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський здійснив черговий об’їзд в районі для перевірки стану житлово-комунального господарства. До виїзної наради долучилось керівництво КП «Керуюча компанія», представники профільного управління та ЖЕДів.

Насамперед Володимир Бялковський проінспектував вулицю Героїв Севастополя, 32, де раніше виявили незавершене асфальтування на ділянці міжквартального проїзду. Під час огляду в «Керуючій компанії» відзвітували, що основні роботи виконані, а впродовж декількох годин буде ліквідована яма, що поруч на проїзній частині.

Крім того, за зверненням мешканців в.о. голови РДА перевірив стан зливостоків на вулицях Академіка Стражеско, 5, 7 і Тетяни Яблонської, 1. Після спільних обговорень прийнято рішення в найкоротші терміни очистити зливостоки задля уникнення можливої проблеми з підтопленням внаслідок інтенсивних опадів.

Під час виїзду не залишився поза увагою керівництва району й житловий будинок на вул. Академіка Стражеско, фасад якого невідомі зіпсували написом. За результатами виїзду Володимир Бялковський роздав представникам комунальної служби та профільного управління ряд доручень, зокрема, посилити роботу з ліквідації подібних написів на стінах будинків у районі.

«Сьогодні спостерігаю гарну тенденцію щодо якості виконання задач комунальним підприємством «Керуюча компанія». Сподіваюсь, нове молоде керівництво з таким ентузіазмом й надалі докладатиме максимум зусиль для розвитку житлово-комунального господарства», - заявив Володимир Бялковський.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.