КМДА Київська міська державна адміністрація


21 листопада 2019

У Солом’янському районі на схилах Кучминого Яру ліквідували стихійний смітник

У Солом’янському районі на схилах Кучминого Яру ліквідували стихійний смітник

Сьогодні на схилах Кучминого Яру, який особи без постійного місця проживання перетворили на стихійний смітник, відбулось велике прибирання.

За ініціативи в.о. голови Солом’янської РДА Володимира Бялковського та спільними зусиллями працівників місцевого КП УЗН, районного управління поліції і Муніципальної варти очистили від захаращень та привели до належного санітарного стану зелену ділянку вулиці Кудряшова, 1. Підтримала ініціативу та допомогла району з вивозом сміття компанія «Веолія Україна».

«З початку року у районі ліквідували 38 стихійних смітників, зокрема, у приватному секторі та на безгосподарських територіях. Сьогодні до цього переліку додався ще один на вул. Кудряшова, де замість купи сміття – тепер чистота і затишок», - наголосив під час прибирання Володимир Бялковський.

Він додав, що попри постійну боротьбу за чисте довкілля, проблема засмічення територій району безвідповідальними громадянами залишається. У зв’язку з цим в.о. голови РДА нагадав про важливість укладання жителями договору з КП «Київкомунсервіс», що також покращить екологічну ситуацію.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.