КМДА Київська міська державна адміністрація


28 листопада 2019

У будинках Солом’янського району продовжують створювати доступний простір

У будинках Солом’янського району продовжують створювати доступний простір

У Солом’янському районі для полегшення заїздів маломобільних груп населення до будинків встановлюють елементи доступу. Так, за зверненням мешканки тимчасовий пандус з’явився біля будинку на вул. Борщагівська, 129/131. Виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Володимир Бялковський особисто обстежив його технічні норми та можливість користування.

У КП «Керуюча компанія» розповіли, що пандус є тимчасовим, адже для повноцінної конструкції, кут нахилу якої повинен відповідати нормативним 8 градусам, потрібна розробка проекту і капітальне будівництво. Це питання буде детально опрацьовуватись з мешканцями будинку.

Під час перевірки можливості користування пандусом Володимир Бялковський доручив комунальному підприємству виконати додаткові роботи для зручнішого пересування. Він підкреслив, що в житлових будинках необхідно продовжувати розвивати доступний простір для всіх категорій населення.

Крім того, Володимир Бялковський провів виїзну нараду на вул. Яблонська, 1, де спільно з КП «Київтеплоенерго» та мешканцями обговорили актуальні питання з належного теплопостачання. Як результат – вже завтра спеціалісти «Київтеплоенерго», якому належить обладнання, проведуть ремонтні роботи для покращення температурного режиму у будинку.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.