КМДА Київська міська державна адміністрація


2 грудня 2019

Олена Горпинченко привітала Київський медичний коледж ім. П. І. Гаврося з 80-ю річницею заснування

Олена Горпинченко привітала Київський медичний коледж ім. П. І. Гаврося з 80-ю річницею заснування

Київський медичний коледж ім. П.І. Гаврося у Солом’янському районі, який виховує Нобелівських лауреатів, відзначив 80-ту річницю з дня заснування. З нагоди свята заступник голови райдержадміністрації Олена Горпинченко привітала один із найпрестижніших українських закладів вищої освіти.

«Всі ми знаємо, що Солом’янський район досить медичний: тут багато лікарень, фахових інститутів, навчальних закладів. І ми пишаємось тим, що потужний медичний коледж ім. П.І.Гаврося функціонує саме у нас. Дякуємо кожному викладачеві, що виховує нове покоління лікарів! Дякуємо кожному студентові, який присвятив своє життя справжньому служінню людям!», - звернулась до присутніх заступник голови РДА, побажавши й надалі примножувати здобутки коледжу.

За багаторічну працю та значний особистий внесок у розвиток медичної освіти Олена Горпинченко нагородила кращих викладачів закладу Листами вдячності Солом’янської адміністрації.

Також в урочистих взяли участь та побажали коледжу процвітання Уповноважений президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадим Свириденко, перший заступник голови КМДА Микола Поворозник і директор Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург.

Довідка

Сьогодні Київський медичний коледж ім. П.І.Гаврося — це сучасний навчальний заклад з розвинутою матеріальною базою, що складається з кабінетів і лабораторій. У ньому створені умови не тільки для опанування майбутньої професії, але і для всебічного розвитку студентів: працює бібліотека, читальний зал, спортивний та тренажерний зали, гуртки художньої самодіяльності та спортивні секції.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.