КМДА Київська міська державна адміністрація


17 грудня 2019

У Солом’янському районі привітали з професійним святом працівників виконавчої служби

У Солом’янському районі привітали з професійним святом працівників виконавчої служби

Щорічно 17 грудня в Україні відзначають День працівника виконавчої служби – професійне свято тих, хто забезпечує дотримання прав та свобод громадян. З нагоди свята заступник голови Солом’янської райдержадміністрації Олена Горпинченко привітала державних виконавців та відзначила, що Солом’янський район єдиний у Києві, де розташовані одразу районна та міська виконавчі служби.

«Я ніколи не втомлюсь повторювати, що наш район є надзвичайно потужним. Ми є найчисельнішою громадою у Києві, маємо найбільше вищих навчальних закладів, проте можемо пишатись й унікальним розміщенням установ виконавчої служби. Це сотні професіоналів, які безкомпромісно захищають закон та справедливість в Україні, щоденно забезпечують конституційні права, свободи та інтереси українців!», – наголосила Олена Горпинченко.

Заступник голови РДА подякувала всім за принципову позицію і сумлінну працю, а кращих працівників відзначила листами вдячності: «Бажаю кожному наснаги, виважених рішень та нових звершень на благо країни та її громадян».

День працівника виконавчої служби України почали відзначати лише 10 років тому. 22 липня 2009 року Президент України підписав указ, яким постановив, що «ураховуючи значення органів державної виконавчої служби у забезпеченні виконання рішень судів, третейських судів та інших органів, а також посадових осіб» День працівника виконавчої служби України буде відзначатися щороку 17 грудня.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.