КМДА Київська міська державна адміністрація


19 грудня 2019

Головна ялинка Солом’янського району засвітила святковими вогниками

Головна ялинка Солом’янського району засвітила святковими вогниками

У День Святого Миколая відбулось урочисте запалення святкових вогнів головної зеленої красуні Солом’янського району в парку ім. М.Островського.

Рахували секунди до запалення перших ялинкових вогників усі гості разом з в.о. голови Солом’янської РДА Володимиром Бялковським, заступником голови Оленою Горпинченко та настоятелем Козацької церкви Покрови Пресвятої Богородиці отцем Романом.

«Нехай День Святого Миколая, який є покровителем  родинного вогнища, ознаменує для Солом’янського району успішні починання та вагомі досягнення! Бажаю усім родинного тепла, миру і, головне, віри, бо ж, кажуть, у новорічно-різдвяні дні здійснюються усі заповітні бажання!», – привітав присутніх зі святом Володимир Бялковський.

Подивитися на святкове дійство та неодмінно сфотографуватись з символом цього дня - Святим Миколаєм - зібралося сотні солом’янців та гостей району. Подарували їм святковий настрій також колективи юних танцівників району, БК «Жуляни» та українські співаки Денис Мусаєв і Діля. Для найменших гостей підготували не менш захопливу програму з аніматорами та спортивними змаганнями.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.