КМДА Київська міська державна адміністрація


20 грудня 2019

Для особливих діток Солом’янського району влаштували особливе свято

Для особливих діток Солом’янського району влаштували особливе свято

У передноворічний час, коли трапляються справжні дива і навколо витає казкова атмосфера, свято, подібне казці, влаштували й для юних солом’янців з особливими потребами. Так, у Територіальному центрі соціального обслуговування населення району для малечі та їх батьків підготували концертну програму, різноманітні розваги і солодкі подарунки.

З побажаннями до дітей завітали в.о. голови Солом'янської РДА Володимир Бялковський, заступник голови Олена Горпинченко та настоятель Козацької церкви Покрови Пресвятої Богородиці отець Роман.

«Жодні подарунки світу не замінять дитині любові і ласки батьків. Тож нехай ці світлі святкові дні збагатять кожного теплом родинного вогнища, надихнуть на нові маленькі і великі подвиги, та будуть усім нам, дорослим, нагадуванням про те, як важливо кожну мить дарувати любов своїй дитині. Бо ж винагородою стане її щира і непідкупна посмішка!», - наголосив Володимир Бялковський.

За доброю традицією вихованцям Територіального центру з рук в руки передали Віфлеємський вогонь Миру скаути Туристичного клубу гімназії біотехнологій №177 «Мангуп». Цей вогонь пройшов шлях з Єрусалиму, Женеви, Відня, Кракова, а потім потрапив до Києва й Солом’янського району.

Під час святкування усіх присутніх розважали музичними і танцювальними номерами. Та особливо яскраві емоції дітям подарувала зустріч із Святим Миколаєм. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.