КМДА Київська міська державна адміністрація


21 грудня 2019

У Солом’янському ЦНАПі привітали 40-тисячного відвідувача з отриманням паспорта громадянина України нового зразка

У Солом’янському ЦНАПі привітали 40-тисячного відвідувача з отриманням паспорта громадянина України нового зразка

Сьогодні, 21 грудня в.о. голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський привітав 40-тисячного відвідувача Центру надання адміністративних послуг пані Ірину з отриманням паспорта громадянина України нового зразка – у формі ID-картки.

«Популярність адміністративних послуг зростає щороку. Якщо за перше півріччя 2018-го ЦНАП Солом’янського району прийняв трохи більше 100 тисяч відвідувачів, то за аналогічний період цього року маємо понад 113 тисяч. І це тільки перше півріччя! Безумовно, це свідчить про актуальність таких послуг, а завдяки сучасним технологіям – й про зручність їх отримання», - зазначив в.о. голови РДА.

Також привітала знакового відвідувача та вручила грамоту начальник ЦНАПу Солом’янського району Людмила Бондаренко. Пані Ірина подякувала за приємну несподіванку, ще й напередодні новорічно-різдвяних свят.

Володимир Бялковський додав, що районна адміністрація і ЦНАП продовжують спільно працювати над вдосконаленням умов для відвідувачів. Так, у холі адмінбудівлі для зручності облаштовані куточок самообслуговування і дитячий куточок, можна пригоститись прохолодною питною водою з кулеру біля рецепції. Також в атріумі РДА з’явились міні-бібліотека, яка діє за принципом буккросингу, та навіть спеціальні контейнери для паперу, скла і пластику.

Зазначимо, ЦНАП Солом’янського району розпочав прийом документів для оформлення паспортів громадян України та паспортів громадян України для виїзду за кордон нового зразка з липня 2017 року.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.