Головна  →  Новини  →  24 грудня 2019

Районна влада спільно з мешканцями оглянули пожежну безпеку у кафе на Чоколівському бульварі

Районна влада спільно з мешканцями оглянули пожежну безпеку у кафе на Чоколівському бульварі

Сьогодні, 24 грудня під керівництвом в.о. голови Солом’янської РДА Володимира Бялковського відбулось виїзне засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайної ситуації у районі. Спільно з начальником райуправління ДСНС України у м. Києві та мешканцями оглянули стан пожежної безпеки в кафе, яке розміщене у підвалі будинку на Чоколівському бульварі, 27. Напередодні у цьому закладі через використання мангалу з відкритим вогнем виникла пожежа, яку рятувальники оперативно ліквідували.

Під час візуального огляду спільно з мешканцями виявлена система пожежної сигналізації та порошкові вогнегасники, що є первинними засобами гасіння. Також у приміщенні для приготування їжі замість мангалу тепер працював електроприлад.

Володимир Бялковський попередив власників закладу щодо надання останніми безперешкодного доступу до загальнобудинкових вузлів та мереж, що знаходяться в нежитловому приміщенні. Крім того, для уникнення подібних випадків, які можуть нести загрозу життю та здоров’ю, вирішено позапланово перевірити дотримання закладом пожежної та техногенної безпеки надалі.

Після обговорення актуальних питань в.о. голови РДА також доручив інспекторам районного благоустрою невідкладно перевірити наявність дозвільних документів у власника закладу на будівництво прилеглого до кафе майданчика.

На зустрічі з керівництвом району мешканці, зокрема, попрохали допомогти з вирішенням проблеми недогріву будинку. Для цього Володимир Бялковський доручив КП «Керуюча компанія» району звернутись до КП «Київтеплоенерго» щодо перевірки параметрів теплопостачання та в разі підтвердження факту недогріву – вжити останнім відповідних заходів.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена