КМДА Київська міська державна адміністрація


28 грудня 2019

У Солом’янському районі облаштували сучасне футбольне поле

У Солом’янському районі облаштували сучасне футбольне поле

У Солом’янському районі на бульварі Вацлава Гавела, 38Г та 40 замість старого спортивного майданчику облаштували сучасне міні-поле для футболу. Новий спортивний об’єкт, створений за проектом №242 Громадського бюджету, оглянув виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський.

На футбольному полі влаштували основу, сучасне штучне покриття, що дозволяє грати дітям і дорослим у будь-яку пору року, ворота, розмітку, а по периметру – металеву огорожу.

«Чудовий спортивний осередок відтепер прикрашає прибудинкову територію на бульварі Вацлава Гавела. Футбольний майданчик є черговим гарним прикладом єдності влади і мешканців заради наших дітей, їх розвитку й здоров’я. Переконаний, він сприятиме їх зацікавленості до даного виду спорту та привчатиме усіх мешканців до активного дозвілля», – наголосив в.о. голови РДА, додавши, що в 2020 році за кошти міста лише у Солом’янському районі планується реалізувати 49 важливих та цікавих ідей мешканців.

Під час огляду, на якому також були начальник районного управління ЖКГ та керівництво КП «Керуюча компанія», Володимир Бялковський поспілкувався з юними футболістами та у передноворічні свята побажав їм здійснення усіх мрій.

Дякуємо Артему Рябчинському – автору проекту-переможця за активну участь в життєдіяльності району!

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.