КМДА Київська міська державна адміністрація


2 січня 2020

Мешканка Солом’янського району відзначила свій 90-й день народження

Мешканка Солом’янського району відзначила свій 90-й день народження

Сьогодні, 2 січня одна із найповажніших мешканок та вчителів Солом’янського району Самовалова Ніна Григорівна відзначає 90-річчя. У святковий день ювілярку привітали керівник апарату Солом’янської РДА Олександр Король, рідні, серед яких дві доньки та правнуки, друзі і колеги на освітянській ниві.

«Ніно Григорівно, Ви – дивовижна жінка, яка сьогодні для всіх нас є прикладом невичерпної енергії, оптимізму та любові до своєї справи і дітей! Адже саме завдяки Вам колись ще учні, а нині – фахівці своєї справи, відкрили двері у квітучий сад знань, науки та мудрості, отримали путівку у життя. Щиро бажаю Вам міцного здоров'я на довгі роки! І нехай у Вашій родині завжди панує тепло, радість і затишок!», - звернувся до іменинниці Олександр Король.

Окрім слів побажань, керівник апарату вручив Ніні Григорівні Лист вдячності та подякував її двом донькам за те, що продовжують династію вчителів, розвиваючи молоде покоління свідомих, талановитих громадян України.

Самовалова Ніна Григорівна народилась 2 січня 1930 року. Починала свою кар'єру з посади піонервожатої, потім була вчителем історії, завучем і директором школи. Упродовж 20 років очолювала Профспілку вчителів Солом’янського (тоді ще Залізничного) району. Ніна Григорівна має двох доньок, які також стали вчителями, трьох внуків і п’ять правнуків.

Нині довгожителька працює на громадських засадах у «Спілці жіночих організацій Солом’янського району м. Києва».

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.