КМДА Київська міська державна адміністрація


31 січня 2020

У мікрорайоні Жуляни капітально відремонтували стару амбулаторію

У мікрорайоні Жуляни капітально відремонтували стару амбулаторію

У мікрорайоні Жуляни відкрили для жителів капітально відремонтовану амбулаторію загальної практики – сімейної медицини № 10, що знаходиться на вул. Отця Жураковського, 10. Оновлений медичний заклад оглянула виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко.

В рамках робіт у будівлі відремонтували покрівлю, вхідну групу, усі приміщення з заміною дверних полотен, а також замінили старі вікна на сучасні металопластикові. Крім того, в амбулаторії замінили внутрішні електричні мережі, встановили нові радіатори та енерогоефективні LED-світильники, які дозволяють суттєво заощаджувати.

Оцінили якість виконаних робіт й начальник відділу охорони здоров’я РДА, керівник медичного закладу та представники ОСН «Жуляни», які спільно з районною владою тримали на контролі хід ремонту. 

«Стара амбулаторія, що на вулиці Отця Жураковського, нарешті отримала друге життя. Тепер прийом сімейного лікаря чи здача крові проходить не в зношених від часу приміщеннях, а в комфортних для всіх жителів умовах. Будемо й далі спільно працювати, адже роботи ще багато», - наголосила Олена Горпинченко.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.