КМДА Київська міська державна адміністрація


13 травня 2014

Юні каратисти Солом’янки виборюють призові місця

Юні каратисти Солом’янки виборюють призові місця

11 травня за підтримки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та ініціативності тренера дитячої та молодіжної спортивної секції з карате Галини Андрійчук відбулось змагання з японського виду бойового мистецтва карате серед дітей та підлітків, присвячене Дню перемоги. Участь у поєдинках взяло 126 дітей з Києва та Київської області.

Наймолодшому спортсмену виповнилося 4 роки, а старшому – 17. Долучилися до бойового турніру діти різного рівня підготовки: новачки, які займаються цим нелегким спортом перший рік та більш досвідчені – ті, хто попри свій юний вік мають за плечима перемоги на кубках Світу, Європи та України.

Змагання відбулися на найкращому рівні. Яскраво виступили вихованці ОПК «Либідь». Відкриттям дня став шестирічний каратист  Данило Кожуховський, який показав неабияку завзятість і волю до перемоги, хоч займається карате лише рік. Чудово виступили та стали переможцями й Петро Юрченко, Олексій Гурвіч та Данило Стариченко. Найскладніші поєдинки тривали в Дмитра Опалюка та Максима Малонога, які в першому бої отримали спортивні травми. Хлопці не здалися й вибороли призові місця.

Як відомо, майстерність у спорті потрібно відшліфовувати щодня, щоб досягати вагомого результату. Лише після наполегливих тренувань можна з гордістю демонструвати свої вміння на змаганнях різного рівня. Саме це й продемонстрували присутнім юні учасники змагань.

Що дають такі спортивні поєдинки? Це не тільки медалі та грамоти. Каратисти збагачуються новими враженнями, зміцнюють фізичну форму, глибше пізнають себе і своїх товаришів, переживають радість перемоги і гіркоту поразки. Атмосфера змагань дає змогу глибше пройнятися усвідомленням важливості здорового способу життя, що сьогодні так важливо для молодого покоління.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.