КМДА Київська міська державна адміністрація


25 лютого 2020

У Солом’янському районі ввели нове харчування ще для двох шкіл

У Солом’янському районі ввели нове харчування ще для двох шкіл

Сьогодні одразу дві школи у Солом’янському районі – №12 та №22, які розміщені в будівлі на вулиці Зелена, 12 – приєднались до нового формату харчування «Дабл-меню». Новий підхід дозволяє дітям на власний смак обирати страву з двох запропонованих. Виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко перевірила, як працює шкільна їдальня тепер та що думають про нововведення самі учні. 

Під час візиту Олена Горпинченко спільно з в.о. начальника Управління освіти, директорами шкіл та кухарям обговорили новий підхід до харчування та шкільне меню, яке урізноманітнює раціон дітей. Зокрема, сьогодні дітям на вибір пропонували відварну картоплю, рис з овочами, рибні палички, м’ясно-рибний січеник, салат з буряка та сухариками, огірок солоний, яблука та апельсини, чай та компот. 

Швидко призвичаїтись дітям до «Дабл-меню» допомагали вчителі, які завжди були поруч. А пусті тарілки вже після трапези та схвальні відгуки учнів засвідчили успішну реалізацію проекту. Наразі 11 шкіл у районі перейшли на сучасну систему харчування. Реформа системи дитячого харчування в навчальних закладах району триває.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.