КМДА Київська міська державна адміністрація


2 березня 2020

«Дабл-меню» стартувало ще у трьох школах Солом’янського району

«Дабл-меню» стартувало ще у трьох школах Солом’янського району

До шкіл Солом’янського району, які перейшли на сучасний формат харчування «Дабл-меню», приєднались також навчальні заклади №149 (вул. І.Світличного, 1), №221 (вул. Кудряшова, 12/14) та №74 (вул. Смоленська, 4). Завдяки нововведенню учні можуть на власний смак обирати страву з двох запропонованих. Виконувач обов’язків начальника Управління освіти району Аліна Рогова з черговою перевіркою завітала до шкільних їдалень. 

До меню, яке щодня оновлюється, обов’язково входять суп, м’ясні та рибні вироби, кілька видів гарнірів, салатів, фруктів, молочні страви, а також різні напої. Зокрема, учні 149-ї школи на вибір могли скуштувати бігос із гречкою, печеню по-домашньому, салат з червоної капусти, салат вітамінний, яблука та цитрусові, а також чай і фруктовий компот. Водночас діти 221-ї школи обирали серед таких страв: сирна запіканка зі сметанковою підливою, сирники з підливою, оладки з повидлом, яблука, банани на вибір, чай або какао. 

Щоб учні могли заздалегідь зорієнтуватися в своїх бажаннях, меню розміщують в обідньому залі. Швидко адаптуватись до нового формату школярам допомагають учителі.  

Загалом проект «Дабл-меню» успішно впроваджено вже в 15 школах району.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.