КМДА Київська міська державна адміністрація


24 квітня 2020

Олена Горпинченко: «У Солом’янському районі активно йде ремонт житлового фонду»

Олена Горпинченко: «У Солом’янському районі активно йде ремонт житлового фонду»

Капітальний ремонт житлового фонду Солом’янського району йде повним ходом. Вже проводиться асфальтування дворів, утеплення фасадів, заміна вікон, ремонт покрівель та інші види ремонту. На сьогодні майже півсотні житлових об’єктів – у роботі. Про це заявила виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко.

Зокрема, вона проінспектувала вул. Героїв Севастополя, 11а, вул. Олекси Тихого, 59а, просп. Відрадний, 24/93, просп. В.Лобановського, 12, б-р В.Гавела, 54 та просп. Повітрофлотський, 74.

«Цього року плануємо капітально відремонтувати за різними видами робіт 292 об’єкти. Це і ремонт 67 сходових клітин, і заміна вікон ще в 60 будинках. Особлива увага приділяється й асфальтуванню прибудинкових територій та проїздів. За планом – це 91 адреса. Але якщо торік ми зосередились на об’єктах малої площі, то цьогоріч їх переважна більшість – це великі двори площею від 1000 квадратних метрів», – підкреслила в.о. голови РДА.

Під час виїзної інспекції Олена Горпинченко обговорила з представниками підрядних організацій стосовно дотримання графіку та якісного виконання роботи, що буде триматись на постійному контролі.

Детально ознайомитись з усіма роботами, які заплановані в 2020 році, можливо за посиланням http://www.solor.gov.ua/docs/info/rozp150_2020.pdf

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.