КМДА Київська міська державна адміністрація


30 квітня 2020

Олена Горпинченко перевірила роботу медичного закладу в умовах боротьби з коронавірусом

Олена Горпинченко перевірила роботу медичного закладу в умовах боротьби з коронавірусом

Виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко здійснила візит до КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» №1 (просп. Любомира Гузара, 3), щоб перевірити його роботу в умовах боротьби з COVID-19.

Під час огляду Олена Горпинченко поспілкувалась з директором закладу Аллою Сваток щодо вжитих останнім заходів для запобігання розповсюдження коронавірусу. Зокрема, про регулярну дезінфекцію приміщень, влаштовані в коридорах антисептики для використання, кварцові лампи та обов’язкове проведення температурного скринінгу при вході.

Особлива увага приділяється лікарям первинної ланки, які є частиною великого механізму протидії коронавірусу. Для них були закуплені костюми біозахисту, які наразі використовуються під час виїздів до осіб з підозрою на COVID-19 та відбору у них біологічного матеріалу для лабораторної діагностики.

«Ризикуючи власним життям, лікарі щодня консультують, лікують та рятують людей. Це колосальна робота і відповідальність. А наш обов’язок – відповідально ставитись до свого здоров’я, дотримуючись усіх рекомендацій та обмежень. Сьогодні від кожного з нас залежить, що буде завтра», – наголосила в.о. голови РДА, відзначиш, що на території району діють КНП «ЦПМСД» №1 та №2, де працює загалом 139 фахівців.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.