КМДА Київська міська державна адміністрація


6 травня 2020

Олена Горпинченко перевірила, як триває будівництво сучасної школи на Відрадному проспекті

Олена Горпинченко перевірила, як триває будівництво сучасної школи на Відрадному проспекті

На проспекті Відрадний, 36В триває масштабне будівництво школи №22, де буде вперше в районі застосовано енергоефективні технології. Виконувач обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Олена Горпинченко перевірила, що вже зроблено, та чи встигає виконавець робіт за планом-графіком.

Генпідрядник ТОВ «БК «Білддрім» доповів, що будівлю зведено уже на 70%. Зокрема, стартували оздоблювальні роботи з укладання плитки та фарбування фасаду. Паралельно будівельники займаються зовнішніми інженерними мережами, а саме каналізацією та зливоприймальною системою. Крім того, тривають роботи з облаштування ґрунтових теплових насосів, які опалюватимуть і грітимуть воду за рахунок тепла землі.

«Це буде заклад нового покоління з найсучаснішим устаткуванням, плануванням навчальних класів та енергоощадними технологіями. Школа вміщатиме гардеробні, просторі спортивні та хореографічні зали, медичні приміщення, читальню. Особлива увага приділяється питанням безпеки та зручності пересування відвідувачів. Для цього заклад обладнають системами пожежної сигналізації та відеоспостереження, а також ліфтами і пандусами», - зазначила в.о. голови РДА.

Під час огляду приміщень Олена Горпинченко спільно з в.о. начальника Управління освіти, керівництвом КП «Солом’янка-Сервіс», адміністрацією школи та генпідрядником обговорили ряд актуальних питань, зокрема, наступні етапи будівництва та введення об'єкту в експлуатацію.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.