КМДА Київська міська державна адміністрація


31 травня 2020

Вітання голови Солом’янського району Ірини Чечотки з Днем Києва та Днем столиці

Вітання голови Солом’янського району Ірини Чечотки з Днем Києва та Днем столиці

Шановні солом’янці!

Щиро вітаю вас з Днем Києва та Днем столиці!

Сьогодні наш рідний Київ – гостинне місто з великою душею, багатим культурним та історичним спадком, що переплетений із сучасними досягненнями, відзначає свій 1538 день народження! Це понад 15 століть самобутнього характеру з мальовничими схилами одвічного Дніпра, унікальними пам’ятками архітектури та квітучими каштанами. 

Нашим величавим Києвом давно захоплюються у світі, а він, як щедрий господар, відкриває свої теплі обійми для кожного і запрошує гостей до живої історії, якою дихає кожна вуличка. 

Ми не втомимось зізнаватись в любові до нашого з вами спільного дому, де народились, зростали і закохувалися. А сьогодні – разом творимо нову історію для наших нащадків. Бо ж головне багатство Києва – саме його жителі, солом’янці зокрема, яких об’єднує безмежна турбота до рідного міста, де самовіддано працюють і натхненно творять заради його процвітання та примноження уславлених традицій.

У ці святкові дні від щирого серця бажаю кожній київській родині, кожному солом’янцю міцного здоров’я, родинного тепла, миру, добробуту і незборимої віри у щасливе майбутнє славного міста Києва. 

 

З повагою 

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ірина Чечотка



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.