КМДА Київська міська державна адміністрація


4 червня 2020

У Солом’янській РДА відбулася нарада щодо підготовки до призову громадян на строкову військову службу

У Солом’янській РДА відбулася нарада щодо підготовки до призову громадян на строкову військову службу

4 травня у Солом’янській РДА під головуванням очільниці району Ірини Чечотки відбулась робоча нарада щодо своєчасного та якісного проведення призову на строкову військову службу в травні-липні 2020 року.

У нараді взяли участь заступниця голови РДА Олена Горпинченко, військовий комісар Солом’янського району Станіслав Макаренко, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, районного управління поліції, Київської міської прокуратури №9, медичних закладів та університетів, що діють на території району, а також керівництво і начальники дільниць КП «Керуюча компанія».

Насамперед учасники обговорили питання оповіщення військовозобов’язаних та забезпечення явки призовників до військового комісаріату. Адже, як підкреслив Станіслав Макаренко, сьогодні від несення військової служби ухиляється понад 1 тис. солом’янців-призовників.

За результати наради узгоджено алгоритм дій з підготовки до призову та надані відповідні доручення. Водночас голова району Ірина Чечотка акцентувала на активізації взаємодії всіх присутніх та максимальній зосередженості для належного виконання вимог законодавства України з питань захисту незалежності та безпеки України.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.