КМДА Київська міська державна адміністрація


11 червня 2020

У Солом’янській РДА відбулося засідання робочої групи з питань Громадського бюджету

У Солом’янській РДА відбулося засідання робочої групи з питань Громадського бюджету

У Солом’янському районі під керівництвом голови Ірини Чечотки та за участі народного депутата Романа Грищука відбулась робоча нарада щодо реалізації проектів Громадського бюджету у 2020 році.

Спільно із заступником голови РДА, начальниками профільних управлінь- виконавцями  та авторами ініціатив обговорено план дій для успішного втілення креативних та інноваційних проектів-переможців. Особливу увагу сконцентровано на проблемних питаннях, які потребують вирішення. Зокрема, йдеться про молодіжні хаби та платформи на території КПІ ім. Ігоря Сікорського, територія якого перебуває у державній власності.

За результатами робочої зустрічі напрацьовано кроки для подальшого втілення проектів, а також роздані відповідні доручення. Для ефективної співпраці такі зустрічі проводитимуться й надалі.

Нагадаємо, завдяки Громадському бюджету кияни щороку реалізують сотні проектів, які поліпшують життя районів та столиці загалом. Цьогоріч за кошти міста лише у Солом’янському районі планується втілити 49 ініціатив мешканців.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.