КМДА Київська міська державна адміністрація


12 серпня 2020

Будівельні роботи на вулиці Гарматній зупинені, доки не будуть визначені межі земельної ділянки

Будівельні роботи на вулиці Гарматній зупинені, доки не будуть визначені межі земельної ділянки

Будівельні роботи на вулиці Гарматній, 26/2 призупинені через низку питань до власників ділянки. Про це на своїй сторінці Facebook повідомив директор Департаменту міського благоустрою Олексій Кулеба.

Раніше будівництво викликало супротив мешканців Солом’янського району, оскільки на його території розташований стадіон «Росток».

«До вирішення принципових питань жодних дій з боку забудовника відбуватись не має. Спочатку необхідно визначити точні межі земельної ділянки, на якій проводяться роботи. Для цього вже найближчими днями буде залучено профільних фахівців Департаменту земельних ресурсів. Також готуємо лист-звернення до Державної архітектурно-будівельної інспекції України з приводу вказаного будівництва. Після отримання відповідей будуть вжиті заходи згідно з діючим законодавством та покладених обов’язків», – повідомив директор Департаменту.

Нагадуємо, дія контрольної картки на тимчасове порушення благоустрою у зв’язку з встановленням тимчасової огорожі на вул. Гарматна, 26/2 призупинена з 7 серпня 2020 року.

Джерело: КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.