КМДА Київська міська державна адміністрація


23 серпня 2020

Солом’янський район урочисто відзначив День Державного Прапора України

Солом’янський район урочисто відзначив День Державного Прапора України

23 серпня у Солом’янському районі відзначили День Державного Прапора України. На площі перед адміністрацією відбулася  церемонія підняття українського стягу Почесною вартою Національного академії внутрішніх справ.

«Сьогодні ми відзначаємо свято всіх українців. Синьо-жовтий стяг для кожного з нас – не просто кольори, не просто символіка. Це код ідентифікації, який живе в наших серцях і передається з покоління в покоління. Це єдність безхмарного синього неба, що сьогодні символічно височіє над нами, і щедрих врожайних ланів. Бережімо і шануймо наш Державний Прапор, який осяює наш шлях, пробуджує найсвітліші почуття гордості та надихає кожного на нові звершення задля миру та процвітання України», – зазначила голова району Ірина Чечотка.

До урочистого підняття синьо-жовтого стягу долучились учасники бойових дій АТО/ООС Солом’янського району, представники Громадської ради при райдержадміністрації та районної організації ветеранів.

Завершився захід святковим концертом у виконанні військового оркестру Національної академії внутрішніх справ, солістки Київського театру опери та балету Дарина Миколенко, а також вокальної студії «Колорит» НАВС.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.