КМДА Київська міська державна адміністрація


24 серпня 2020

У День Незалежності Солом’янський район вшановує пам’ять українських воїнів

У День Незалежності Солом’янський район вшановує пам’ять українських воїнів

24 серпня, у День Незалежності України в Солом’янському районі вшанували пам’ять українських воїнів, які віддали найцінніше – своє життя, відстоюючи свободу та територіальну цілісність Батьківщини.

Керівництво Солом’янської РДА на чолі з головою Іриною Чечоткою спільно з учасниками бойових дій АТО/ООС Солом’янського району, родиною загиблого воїна, представниками військового комісаріату Солом’янського району, районного управління поліції, громадських і ветеранських організацій поклали квіти біля меморіалу у парку Захисників України та хвилиною мовчання вшанували всіх полеглих.

«Наша незалежність оплачена дорогою ціною, незбагненною кількістю життів тих, хто захищав суверенітет України та хотів бачити своїх дітей щасливими на рідній землі. Ми вшановуємо та пам’ятаємо кожного!, – зазначила Ірина Чечотка. – Хай наш волелюбний і працелюбний народ щодня йде тільки вперед та поповнює скарбницю перемог України новими здобутками. А національна єдність та взаємопідтримка, багатовікова історія та міцні культурні цінності щодня наближають нас до омріяного майбутнього». 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.