КМДА Київська міська державна адміністрація


11 вересня 2020

На Солом'янці відзначили День фізичної культури і спорту

На Солом'янці відзначили День фізичної культури і спорту

Сьогодні, 11 вересня напередодні Дня фізичної культури і спорту, очільниця району Ірина Чечотка та перший заступник голови Олександр Смик відзначили районних працівників галузі фізичної культури і спорту. Захід відбувся з урахування карантинних обмежень.

У вітальному виступі Ірина Чечотка побажала присутнім успіхів у благородній справі – популяризації здорового способу життя, залучення громадян до занять фізичною культурою і спортом: «Зичу спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашого району. Нехай ваш приклад буде взірцем та поштовхом для розвитку фізкультури і спорту. Міцного всім здоров'я, родинного щастя, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів».

За особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту серед дітей, молоді та мешканців району, виховання у молодого покоління відповідального ставлення до власного здоров’я, популяризацію здорового способу життя грамотами та кубками були відзначені керівники секцій, спортсмени, тренери та викладачі-методисти.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.