КМДА Київська міська державна адміністрація


8 жовтня 2020

У Солом’янському районі обговорили підготовку до проведення місцевих виборів

У Солом’янському районі обговорили підготовку до проведення місцевих виборів

8 жовтня під керівництвом голови Солом’янської РДА Ірини Чечотки відбулась нарада щодо організаційних заходів з підготовки та проведення місцевих виборів 25 жовтня. Участь в нараді взяли перший заступник голови, заступник, керівник апарату, начальники структурних підрозділів, підприємств, а також дирекція закладів освіти.

Насамперед очільниця району закликала учасників зустрічі та керівників установ, де визначено виборчі дільниці, врахувати усі виклики сьогодення та з максимальною відповідальністю поставитись до проведення виборчого процесу в умовах адаптивного карантину: «Всі дії мають бути спрямовані на забезпечення прозорих виборів в належних умовах і з безпекою для його учасників».

Про основні організаційні заходи, зокрема матеріально-технічне оснащення і безбар’єрний простір, розповів керівник апарату Олександр Король. Він зазначив, що в районі працюватиме 133 виборчі дільниці. Їх переважна більшість – в закладах освіти, яким відповідно до рішення Департаменту освіти і науки КМДА запропоновано розпочати канікули з 21 жовтня.

Водночас начальник Солом’янського районного управління ГУ ДСНС України у м. Києві Руслан Дядюша наголосив на необхідності суворого дотримання на виборчих дільницях протипожежних заходів безпеки. За його словами, на сьогодні таких перевірено 85%. Обстеження тривають.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.