КМДА Київська міська державна адміністрація


21 жовтня 2020

У Солом’янському районі відкрили новий дитячий садок з басейном

У Солом’янському районі відкрили новий дитячий садок з басейном

Новий сучасний садок на бульварі Вацлава Гавела, 81А має три поверхи. Розрахований на 260 дітей – 14 груп. Будуть тут і окремі спеціальні групи для дітей із порушеннями опорно-рухового апарату. Прийматиме дітей дошкільний навчальний заклад уже в листопаді. Наразі ж батьки можуть записувати своїх дітлахів в електронну чергу.

Мер Києва Віталій Кличко, заступник голови КМДА Вячеслав Непоп та очільниця Солом’янського району Ірина Чечотка оглянули результат будівництва нового закладу.

У дитячому садку є басейн, роздягальні та душові, величезні спортивна та актова зали з новим обладнанням. Є сучасна кухня, яка створена до вимог дитячого харчування на принципах НАССР, кабінети логопеда і психолога, комп'ютерний клас, ігротека. В медичному блоці розміщені кабінети медсестри, процедурний кабінет, фізіотерапевтичний кабінет. Для безпеки дітей у закладі також встановили систему внутрішнього та зовнішнього відеоспостереження, охоронну сигналізацію, домофонний зв’язок на вході на територію садка та в його будівлю.

Приміщення дошкільного закладу зручне і для маломобільних відвідувачів. Тут облаштовані пандуси, ліфт, заїзди з пониженням бортових каменів.

Заклад має енергоефективну систему. Будівля утеплена і має сучасні системи вентиляції та опалення. Все освітлення в приміщеннях – енергоощадне. Навколо будівлі дитсадку створені ігрові майданчики з тіньовими навісами.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.