КМДА Київська міська державна адміністрація


25 листопада 2020

У Солом’янському районі обговорили патріотичне виховання молоді та реалізацію нових проектів

У Солом’янському районі обговорили патріотичне виховання молоді та реалізацію нових проектів
25 листопада у Солом'янському районі відбулось звітне засідання координаційної ради з національно-патріотичного виховання при РДА, на якому обговорювалось впровадження освітніх, спортивних та просвітницьких заходів серед школярів та студентства.
 
«Патріотизм є основою будь-якого демократичного суспільства і виступає внутрішнім мотивом для саморозвитку та ідентифікації себе як громадянина своєї країни. І наше основне завдання – разом виховувати молодь гуманною, творчою, відповідальною та з активною громадянською позицією. Бо це є рушієм змін та розвитку країни і окремої особистості», - зазначив перший заступник голови Солом’янської райдержадміністрації Олександр Смик.
 
До заходу долучились представники профільних підрозділів РДА, ДВНЗ «Київський електромеханічний коледж», Державного університету телекомунікацій, військової частини 3030 Національної гвардії України по роботі з особовим складом та громадських організацій району. 
 
Зокрема, заступник військового комісара Солом’янського районного військового комісаріату Володимир Косяк підкреслив важливість залучення школярів та студентства до інтерактивних, пізнавальних заходів патріотичного напрямку. 
 
Під час доповідей учасники озвучили основні напрями роботи протягом 2020 року, а також обговорили наступні кроки, які впливатимуть на формування національної самосвідомості сучасної молоді.
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.