КМДА Київська міська державна адміністрація


30 березня 2015

Керівник району Максим Шкуро підбив підсумки радійного проекту «7 днів у Солом’янському районі»

Керівник району Максим Шкуро підбив підсумки радійного проекту «7 днів у Солом’янському районі»

Впродовж 23 – 29 березня на радіо «Київ» тривав проект «7 днів у Солом’янському районі», під час якого журналісти  розповіли про історію району та його сьогодення.

Про те, як жила Солом’янка цього тижня підсумував голова райдержадміністрації Максим Шкуро. Серед знакових подій – акція з безкоштовного флюорографічного обстеження до Дня боротьби з туберкульозом, відкриття велопарковки біля адміністрації, проведення благодійного весняного ярмарку для допомоги військовим та суботників. Також голова адміністрації поінформував про будівництво дитячого садка на Гарматній, 41 та завершення реконструкції дитсадка № 255.

Під час ефіру керівник району Максим Шкуро відповів на звернення жителів, які надійшли до радіостанції. Мешканці звернулися з проханням прибрати стихійне сміттєзвалище між будинками на вул. Курська 13в, Єреванська 14д та Єреванська 14є в районі гаражів, і на перехресті вул. Краснодонської та вул. Локомотивної, де на схилі постійно влаштовують сміттєзвалище. Керівник району запевнив, що сміттєзвалища на території Солом’янського району  будуть ліквідовані найближчим часом.

Ще одну проблему порушили жителі – зсуви ґрунту на Батиєвій горі по вул. Краснодонській на Локомотивну з боку Кудряшова. У Солом’янському районі існує три об’єкти, пов’язані з зсувом ґрунту. Небезпечні ділянки на схилах Совської балки та Батиєвої гори включено до Програми економічного і соціального розвитку м.Києва на 2015 рік. Зокрема, для робіт на розі вулиць Локомотивної та Краснодонської передбачено 6,5 млн. грн.

Голова адміністрації Максим Шкуро розповів про проведення суботників. Найближчі відбудуться 4 квітня в парку «Відрадний» та 25 квітня в Ландшафтному парку.

Аудіоматеріали: радіо «Київ»

Запис ефіру голови Солом’янської райдержадміністрації Максима Шкуро на радіо «Київ»

Фотогалерея

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.