КМДА Київська міська державна адміністрація


5 липня 2017

Завершується будівництво нової школи на розі вулиць Лебедєва-Кумача і Тетяни Яблонської

Завершується будівництво нової школи на розі вулиць Лебедєва-Кумача і Тетяни Яблонської

З 1 вересня цього року 720 учнів буде навчатися в сучасній школі на розі вулиць Лебедєва-Кумача і Тетяни Яблонської. Стан будівництва нової школи обговорили під час виїзної наради за участю голови Солом’янського району Максима Шкуро, народного депутата України Дмитра Андрієвського, директора КП «Житлоінвестбуд-УКБ» Вячеслава Непопа.

«Це перша школа, що збудована в Солом’янському районі за багато років фактично з нуля. Будівництво уже вийшло на фінішну пряму. З 1 вересня 720 дітей району будуть навчатися в закладі, що збудований за сучасними європейськими стандартами», − зазначив керівник району Максим Шкуро. 

У чотириповерховій будівлі є велика спортивна зала, баскетбольний майданчик, зроблено два окремі входи для молодших класів і для старших. Крім того, враховано вимоги щодо створення безбар’єрного середовища: встановлено ліфти, пандуси, облаштовано спеціальні  санвузли.

Школа буде безкоштовним комунальним навчальним закладом для дітей мікрорайону. Після введення в експлуатацію приміщення школи до нього буде переведено гімназію «Ерудит», яка сьогодні розміщена у будівлі дитячого садочка на вул. Тупикова, 27. Тож буде відкрито не лише нову школу, але й  звільнено приміщення для нового дитсадочка, в якому також буде проведено реконструкцію. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.