Головна  →  Новини  →  25 серпня 2021

У Солом’янському районі відбулось святкування річниці незалежності України

У Солом’янському районі відбулось святкування річниці незалежності України

24 серпня на території парку «Відрадний» відбулись урочисті святкування 30-ї річниці Дня незалежності України, до яких доєднались голова Ірина Чечотка та її заступники Олександр Смик та Євген Малий. Захід був насичений виступами музичних і танцювальних творчих колективів, конкурсами та розіграшами! Особливим гостем на святкуванні була Народна артистка України Катерина Бужинська, яка подарувала неперевершені емоції та настрій запальними піснями і танцями.

На території парку були створені яскраві фотозони, тематичні локації, де всі охочі могли прийняти участь у майстер-класах з виготовлення ляльки-мотанки, сувенірів, листівок з патріотичною символікою, орігамі, у літературних читаннях та автограф-сесії від сучасних українських письменників, отримати психологічну консультацію та долучитись до інших цікавих та пізнавальних активностей!

Крім того, солом’янці взяли участь у встановленні Національного рекорду України «Наймасовіша дегустація торту від Київський БКК», за участі Майстер Шефа Владислава Міцкевича!

На завершення переможці конкурсу від Київський БКК отримали солодкі призи та подарунки.

Свято відбулось у затишній, теплій і дружній атмосфері. Сподіваємось, що у всіх залишаться найкращі спогади про цей особливий День незалежності нашої рідної України!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена