Головна  →  Новини  →  5 грудня 2014

Зустріч з українським письменником Михайлом Федотовичем Слабошпицьким в Центральній районній бібліотеці імені М. Ф. Достоєвського

Зустріч з українським письменником Михайлом Федотовичем Слабошпицьким в Центральній районній бібліотеці імені М. Ф. Достоєвського

Пам’ятним для багатьох читачів і відвідувачів Центральної районної бібліотеки імені М. Ф. Достоєвського стала зустріч з Михайлом Федотовичем Слабошпицьким, українським письменником, літературознавцем, публіцистом, лауреатом Національної премії імені  Т. Г. Шевченка та низки престижних літературних премій. Це справжнє свято для поціновувачів його творчості і любителів української літератури.

Михайло Федотович – виконавчий директор Ліги українських меценатів, директор видавництва «Ярославів Вал», секретар ради Національної спілки письменників України, співголова організаційного комітету Міжнародного конкурсу з української мови імені  Петра Яцика, автор 2-х з половиною десятків дивовижно цікавих, художньо-біографічних творів.

Роман «Що записано в книгу життя», презентації якого була присвячена зустріч, є знаковим твором нашого часу і безцінним внеском у духовну скарбницю українського народу; твором, який за своїм глибинним змістом, високою майстерністю виходить за межі однієї національної культури. Він заслуговує на те, щоб стати здобутком загальнолюдського значення. Це відкрита книга Життя, яку треба читати-перечитувати, бо в ній віддзеркалена героїчна і трагічна Україна на шляхах свого історичного розвитку.

Протягом двох годин учасники заходу мали змогу послухати цікаві оповіді автора про сюжетний наратив роману та захопливі історії щодо його створення, поставити питання і отримати на них відповіді.

Віднині читачі бібліотеки мають змогу прочитати книгу "Що записано в книгу життя", подаровану автором бібліотеці.

Висловлюємо щиру подяку Михайлові Слабошпицькому за підбірку книг видавництва «Ярославів Вал», подаровану бібліотеці. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена