Головна  →  Новини  →  18 листопада 2019

В.о. голови Солом’янської РДА провів особистий прийом громадян

В.о. голови Солом’янської РДА провів особистий прийом громадян

Виконувач обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Володимир Бялковський провів прийом громадян. До керівництва району звернулось четверо мешканців з питаннями переважно галузі житлово-комунального господарства. 

Це вирішення житлового питання, незгода із нарахуванням боргу за газопостачання ПАТ «Київгаз», важливість облаштування дитячого майданчику та зони для відпочинку людей поважного віку на прибудинковій території. 

Під час прийому були присутні керівники профільних підрозділів РДА, представники КП «Керуюча компанія» та ПАТ «Київгаз», до компетенції якого належить питання заявника. До зустрічі з мешканцями також долучились представники громадської спілки «Всеукраїнський народовладний антикорупційний кабінет», яких традиційно запрошено для прозорості процесу та можливості надання юридичних консультацій. 

Вислухавши громадян, Володимир Бялковський надав необхідні роз’яснення та доручив структурним підрозділам адміністрації опрацювати звернення в межах повноважень і, як результат, всебічно допомогти мешканцям.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена