Головна  →  Новини  →  9 грудня 2019

У Солом’янському районі проходить благодійна акція зі збору одягу для нужденних

У Солом’янському районі проходить благодійна акція зі збору одягу для нужденних

У будівлі Солом’янської адміністрації в рамках благодійної акції відкрили пункт прийому речей для людей, які опинилися у складних життєвих обставинах. За словами виконувача обов’язків голови РДА Володимира Бялковського, такі заходи не тільки «одягають» нужденних, але й підвищують соціальну активність жителів.

«Протягом зимового періоду 2018-2019 років до банку одягу і пунктів обігріву у районі звернулось 188 осіб, які опинились у скрутній життєвій ситуації. І наш обов’язок – докладати всі зусилля для їх соціального захисту. Найменше ж, що може зробити кожний з нас, - допомогти їм з теплим одягом, який взимку особливо необхідний. Давайте це пам’ятати і будемо соціально відповідальними громадянами своєї країни», - заявив Володимир Бялковський, подякувавши районній організації Товариства Червоного Хреста за підтримку ініціативи.  

Приєднались до благодійної акції також заступник голови Олена Горпинченко, працівники райадміністрації та відвідувачі РДА. Водночас показали приклад й студенти Інституту соціальної роботи і управління НПУ ім. М.П.Драгоманова.

Володимир Бялковський нагадав, що в Солом’янському районі продовжують працювати «банки одягу» на б-рі Вацлава Гавела, 83-А та на вул. Волинська, 2, куди можна принести чисті речі, взуття та навіть постільну білизну. Також за цими адресами діють пункти обігріву.  

Додамо, що благодійна акція зі збору одягу  для нужденних в Солом’янській РДА (перший поверх у приміщенні недіючої їдальні) працюватиме сьогодні до 19:00. Надалі всі речі будуть передані безпритульним громадянам та людям, які опинились у складних життєвих обставинах.

 Запрошуємо всіх ділитись добротою!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена