Головна  →  Новини  →  17 вересня 2020

У Солом’янському районі перевірили стан автопарку КП «Керуюча компанія» до роботи в осінньо-зимовий період

У Солом’янському районі перевірили стан автопарку КП «Керуюча компанія» до роботи в осінньо-зимовий період

Сьогодні в КП «Керуюча компанія», яке обслуговує житловий фонд Солом’янського району, перевірили готовність спецтехніки до роботи в осінньо-зимовий період. Оглянули автопарк підприємства голова Солом’янського району Ірина Чечотка за участі заступника голови та начальника Управління ЖКГ та будівництва РДА.

Так, в.о. директора КП «Керуючої компанії» Костянтин Лук’янов зазначив про повну готовність до настання  холодів. Наразі в арсеналі комунальників 20 одиниць снігоприбиральної техніки, 2 автовишки, автокран, 2 машини аварійно-ремонтної служби та сучасний екскаватор. Найближчим часом автопарк розшириться двома гідромашинами для прочистки каналізації та ще одним трактором. Для належного утримання балансової території також заготовлені посипкові матеріали, переважна частина яких залишилась з минулої зими. 

Під час огляду території та майстерень керівництво району також ознайомилось з роботою спецтехніки, яка оснащена вогнегасниками, GPS-навігаторами та аптечками. Крім того, підприємство забезпечило бригаду працівників спецодягом, а в приміщеннях їх відпочинку – проведено ремонти.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена