Головна  →  Новини  →  11 травня 2019

Дитячий будинок сімейного типу Солом’янки отримав автомобіль

Дитячий будинок сімейного типу Солом’янки отримав автомобіль

Сьогодні, 11 травня, під час святкування Міжнародного дня сім’ї велика родина Олени та Андрія Лелекач, які виховують 14 юних жителів Солом’янки, отримала ключі від автівки Volkswagen Transporter. 

Привітати сімейство зі святом і новенькою машиною, де зможуть комфортно розміститись усі члени родини, також прийшла заступник голови Солом’янської райдержадміністрації Олена Горпинченко. Діти зізнались, що авто, яке, між іншим, придбане за кошти міста, стало для них справжнім подарунком. 

Зазначимо, що батьки-вихователі створили дитячий будинок сімейного типу у 2007 році. На сьогодні подружжя виховує 10 дітей. Ще четверо дітей вже досягли 18-річного віку, навчаються у вищих навчальних закладах, проте й досі бажають залишатися у своїй великій дружній родині. 

Крім того, за успішне виховання дітей відзначили Подякою Київського міського голови ще одну мешканку Солом’янки - багатодітну матір Таїсію Мировець, яка виховує трьох дітей, віком від 1 до 17 років.  

Нагадаємо, на початку весни голова Солом’янського району Ігоря Довбань побував в гостях у великої родини Лелекач, де в дружній атмосфері познайомився з усіма її членами. Зокрема дізнався, в яких умовах проживає сім’я, чим захоплюється малеча, і які цілі ставлять перед собою старші діти. Як це було - дізнаєтесь за посиланням. 

http://www.solor.gov.ua/info/0/13430

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена