Головна  →  Новини  →  30 грудня 2020

Оцінка потреб в соціальних послугах

Оцінка потреб в соціальних послугах

Управління соціального захисту населення Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації розпочинає збір інформації щодо потреб мешканців міста Києва в соціальних послугах.

Збір інформації пропонується шляхом адресного опитування та заповнення анкет на google-формі за посиланням https://forms.gle/dU3rw7r4DGFAni8b9 або за допомогою паперового варіанту анкети, яку можна знайти за посиланням або взяти в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) за адресою: м. Київ, бульв. Вацлава Гавела, 83- а, або вул. Волинська, 2.

Інформація, що буде зібрана під час опитування допоможе міській та районній владі зробити реальну оцінку потреб в соціальних послугах в нашій громаді та спрямувати кошти відповідно до Вашого запиту. Це дозволить задовольнити потребу в діючих послугах та розвинути нові соціальні сервіси в нашому місті.

Вся зібрана інформація (зокрема персональні дані) надійно захищена та буде зберігатися на сервері уповноваженої установи.

Якщо Ви не маєте технічної можливості провести анкетування, але у Вас є бажання прийняти участь в опитуванні, просимо звертатися за телефоном до наших фахівців з соціальної роботи: тел. 497 73 27; 243 75 26.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена