Головна  →  Новини  →  23 січня 2021

Модернізація системи теплопостачання будинку за вулицею Патріарха Мстислава Скрипника, 40-а

Модернізація системи теплопостачання будинку за вулицею Патріарха Мстислава Скрипника, 40-а

Індивідуальний тепловий пункт встановлений у 16-ти поверховому будинку з одним під’їздом та зданий в експлуатацію за незалежною схемою підключення. Перевага ІТП- гідравлічна розв’язка контуру теплових мереж та системи опалення житлового будинку.

Компанією підрядником встановлене високоефективне обладнання: модульний блок опалення, модульний блок підживлення будинкового контуру, система автоматики, що забезпечує регулювання кількості теплової енергії в залежності від зовнішньої температури та потреби співвласників в теплі.

Також, відбулась часткова заміна трубопроводів та їх теплоізоляція в підвальному приміщенні і на технічному поверсі, виконано балансування системи опалення по стояках за допомогою автоматичних балансувальних клапанів.

В ІТП була встановлена автоматика управління, насоси з частотним регулюванням, розбірний пластинчастий теплообмінник, балансувальні клапани та запірно-регулювальна арматура. Так само обладнанням теплового пункту можливо управляти віддалено, за допомогою звичайного комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет.

Після модернізації системи теплопостачання, опалення в квартирах розподіляється пропорційно. За досвідом вже виконаних проектів, очікується зменшення витрат на опалення до 20-30% в порівнянні з аналогічними будинками без впровадження ІТП з погодним регулюванням. Загальна вартість робіт склала 1,1 млн. гривень, з яких частка співфінансування мешканців будинку склала 30%. Очікуваний термін повернення коштів за рахунок зменшення витрат на опалення складає менше одного опалювального сезону.

Проект профінансований за програмою капітальних ремонтів на замовлення Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації за активної участі співвласників будинку та КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м.Києва», на обслуговуванні якої знаходиться даний будинок.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена